Аз каня Кирил Петков на дебат от месец и нещо и все

...
Аз каня Кирил Петков на дебат от месец и нещо и все
Коментари Харесай

Добрев: Ще разговаряме с всички, ще направим компромиси, за да има правителство

Аз каня Кирил Петков на спор от месец и нещо и все не идва. Бих се радвал да влезе в студиото в този момент и да приказваме.

Вчера бях в Хасково, само че в случай че бях на дебата по БТВ през вчерашния ден – щях да остана. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян Добрев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Той даде своята прогноза за развоя от изборите в неделя.

„ ГЕРБ ще са първа политическа мощ. Политическа партия изрично ще изгубят в София. Те ще са четвърта политическа мощ. Втори ще са от Възраждане.

Трети ще станат ДПС. С тях и с Демократична България (ДБ) ще беседваме. Надеждата ни е в Демократична България, тъй като с тях имаме припокриване на целите.

Политическа партия изрично са лява партия, само че са евроатлантици. Българска социалистическа партия ще бъдат в Народното събрание “, уточни той.

„ Ще беседваме с всички, ще създадем всички вероятни взаимни отстъпки, с цел да има държавно управление. Най-добре е да се образува устойчиво евроатлантическо държавно управление с небосвод от най-малко една година. Няма да излъчим 121 депутата – това е ясно на всички. ГЕРБ ще има 85-90 депутата, Политическа партия ще имат под 30 “, предвижда Добрев.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР